Stop Kanker Nu !

Alternatieve kankertherapie

Al in de vijftiger jaren zijn er onderzoekers geweest die hebben willen aantonen dat er een direkt verband bestaat tussen voeding en het ontstaan van kanker. Vaak werden en worden deze rapporten afgedaan als kwakzalverij, terwijl er toch veel resultaten zijn behaald, die niet op toeval berusten.

Wat heeft u te verliezen als bij u kanker is vastgesteld ? En sterker nog - waarom zou u niet trachten te voorkomen de ziekte te krijgen en niet nare behandelingen te moeten ondergaan met alle gevolgen van dien ??

Daarom - meldt u NU aan en ontvang alle informatie HOE u preventief kunt handelen en zelfs na vaststelling van kanker uw lot in eigen hand kunt nemen.

De uiteindelijke beslissing is aan U - maar willen u de informatie niet onthouden.



Na aanmelding onvangt u de link naar alle gratis informatie.

zaterdag 28 mei 2011

Astaxanthine - de krachtigste antioxidant ter wereld


Astaxanthine behoort tot de carotenoïden familie (waaronder beta-caroteen, luteïne, lycopeen, zeaxanthine en xanthophylls valt) en heeft bijzonder krachtige antioxidatieve eigenschappen. Astaxanthine heeft als enige van de carotenoïden familie het voordeel dat het in staat is door te dringen op vele verschillende plaatsen in het lichaam (zoals de hersenen, de ogen, gewrichten & de huid) en hier geweldige antioxidatieve ondersteuning kan bieden. Astaxanthine beschermt het lichaam tegen vrije radicalen en is dus het anti-aging product bij uitstek.

Astaxanthine is afkomstig van de groene alg Haematococcus pluvialis. Royal Green’s Astaxanthine wordt in een schone omgeving op Hawaï gekweekt en is dus van 100% natuurlijke oorsprong. De alg is absoluut vrij van chemische toevoegingen en wordt na de oogst op een zuivere superkritische Co2 wijze geëxtraheerd. Het resultaat is een super breed, zuiver en hoog geconcentreerd product.

Meer informatie over dit product op onze webpagina.


Meer info of bestellen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten