Stop Kanker Nu !

Alternatieve kankertherapie

Al in de vijftiger jaren zijn er onderzoekers geweest die hebben willen aantonen dat er een direkt verband bestaat tussen voeding en het ontstaan van kanker. Vaak werden en worden deze rapporten afgedaan als kwakzalverij, terwijl er toch veel resultaten zijn behaald, die niet op toeval berusten.

Wat heeft u te verliezen als bij u kanker is vastgesteld ? En sterker nog - waarom zou u niet trachten te voorkomen de ziekte te krijgen en niet nare behandelingen te moeten ondergaan met alle gevolgen van dien ??

Daarom - meldt u NU aan en ontvang alle informatie HOE u preventief kunt handelen en zelfs na vaststelling van kanker uw lot in eigen hand kunt nemen.

De uiteindelijke beslissing is aan U - maar willen u de informatie niet onthouden.



Na aanmelding onvangt u de link naar alle gratis informatie.

donderdag 19 mei 2011

Huidkanker neemt schrikbarend toe !

Het aantal gevallen van huidkanker groeit gestaag. Dat schrijft een groot aantal medische verenigingen en organisaties dat betrokken is bij de preventie en behandeling van de kankersoort.

Aan het begin van de eeuw, in 2000, waren er ruim 20.000 nieuwe gevallen. Volgens de medische verenigingen en organisaties zullen dat er in 2015 bijna 37.00 zijn.

Een groot deel van de Nederlandse ziekenhuizen houdt zaterdag 21 mei tussen elf uur in de ochtend en twee uur 's middags open dag.


Stop kanker nu ! - Bezoek onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten