Stop Kanker Nu !

Alternatieve kankertherapie

Al in de vijftiger jaren zijn er onderzoekers geweest die hebben willen aantonen dat er een direkt verband bestaat tussen voeding en het ontstaan van kanker. Vaak werden en worden deze rapporten afgedaan als kwakzalverij, terwijl er toch veel resultaten zijn behaald, die niet op toeval berusten.

Wat heeft u te verliezen als bij u kanker is vastgesteld ? En sterker nog - waarom zou u niet trachten te voorkomen de ziekte te krijgen en niet nare behandelingen te moeten ondergaan met alle gevolgen van dien ??

Daarom - meldt u NU aan en ontvang alle informatie HOE u preventief kunt handelen en zelfs na vaststelling van kanker uw lot in eigen hand kunt nemen.

De uiteindelijke beslissing is aan U - maar willen u de informatie niet onthouden.



Na aanmelding onvangt u de link naar alle gratis informatie.

zondag 16 januari 2011

Beste onderzoekers willen einde maken aan sterfte door kanker


Over tien jaar mag niemand meer aan kanker overlijden. De beste kankeronderzoekers ter wereld hebben zich deze week in Amsterdam verenigd om dat doel te verwezenlijken. Net als hiv moet ook kanker door de inzet van de wetenschap van een dodelijke voortaan een chronische aandoening worden.

Het initiatief voor de wereldwijde samenwerking komt van de organisatie Inspire2Live, die de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) en De Nederlandsche Bank wist te enthousiasmeren. Vrijdag presenteerden de wetenschappers, na drie dagen overleg, hun plan van aanpak. Doel is een netwerk op te zetten van de beste kankercentra en de toponderzoekers in de wereld. De organisatie wil een miljard euro inzamelen. Lees meer....
Bron De Volkskrant

Geen opmerkingen:

Een reactie posten