Stop Kanker Nu !

Alternatieve kankertherapie

Al in de vijftiger jaren zijn er onderzoekers geweest die hebben willen aantonen dat er een direkt verband bestaat tussen voeding en het ontstaan van kanker. Vaak werden en worden deze rapporten afgedaan als kwakzalverij, terwijl er toch veel resultaten zijn behaald, die niet op toeval berusten.

Wat heeft u te verliezen als bij u kanker is vastgesteld ? En sterker nog - waarom zou u niet trachten te voorkomen de ziekte te krijgen en niet nare behandelingen te moeten ondergaan met alle gevolgen van dien ??

Daarom - meldt u NU aan en ontvang alle informatie HOE u preventief kunt handelen en zelfs na vaststelling van kanker uw lot in eigen hand kunt nemen.

De uiteindelijke beslissing is aan U - maar willen u de informatie niet onthouden.



Na aanmelding onvangt u de link naar alle gratis informatie.

woensdag 19 januari 2011

Ongeneeslijk zieke mensen op televisie moeten dood aanvaardbaar maken

De dood staat volop in de schijnwerpers, schreef Tom Rooduijn gisteren in NRC Handelsblad. In reclamecampagnes en televisieprogramma’s wordt volop aandacht besteedt aan de verhalen van mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Hiermee wordt ons een spiegel voorgehouden over hoe we omgaan met mensen die gaan sterven en hoe we om zouden moeten gaan met hen. Kennelijk hebben we dat nodig.

Omdat een op de vier mensen uit de omgeving van een dodelijk zieke afhaakt, besloot Sire tot de campagne ‘Ik ben er nog’. In een spotje richt een terminaal zieke man zich via de webcam tot een dierbare vriend: „’t Is jammer dat ik niks meer van je heb gehoord.”




Bron: NRC Next lees meer .....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten