Stop Kanker Nu !

Alternatieve kankertherapie

Al in de vijftiger jaren zijn er onderzoekers geweest die hebben willen aantonen dat er een direkt verband bestaat tussen voeding en het ontstaan van kanker. Vaak werden en worden deze rapporten afgedaan als kwakzalverij, terwijl er toch veel resultaten zijn behaald, die niet op toeval berusten.

Wat heeft u te verliezen als bij u kanker is vastgesteld ? En sterker nog - waarom zou u niet trachten te voorkomen de ziekte te krijgen en niet nare behandelingen te moeten ondergaan met alle gevolgen van dien ??

Daarom - meldt u NU aan en ontvang alle informatie HOE u preventief kunt handelen en zelfs na vaststelling van kanker uw lot in eigen hand kunt nemen.

De uiteindelijke beslissing is aan U - maar willen u de informatie niet onthouden.



Na aanmelding onvangt u de link naar alle gratis informatie.

vrijdag 14 januari 2011

"Borstkankerscreening zorgt voor angst"

404-TILBURG - Veel vrouwen die na een borstkankeronderzoek ten onrecht te horen krijgen dat er een afwijking in de borst is gevonden, hebben minstens een jaar lang te kampen met angstgevoelens en een verlaagde levenskwaliteit. Dit blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Tilburg en het St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg. Het onderzoek wordt vandaag gepubliceerd in het British Journal of Surgery (BJS).
Bron: GezondheidsNet
Lees meer..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten